Goedkope sierbestrating

Alles over een betonnen schutting

Geplaatst op

Onze tuin, die dient goed verzorgd te worden. Het is net zo goed een onderdeel van ons huis als de woonkamer. Daarom is het belangrijk dat je je ook hier op je gemak voelt en dat is dan ook precies waar we je vandaag over gaan informeren. We vertellen je namelijk alles over een betonnen schutting. Misschien overweeg je wel een dergelijke schutting te nemen, dan is deze blog handig om te lezen. Ook kan het zijn dat je er niets over weet en er nog nooit van hebt gehoord; ook dan raden we je aan deze blog te lezen. Waarom? Omdat dit je kans is iets te leren! Lees vooral snel verder om erachter te komen. 

Wat is een betonnen schutting?

Een betonnen schutting is eigenlijk precies zoals het klinkt; een schutting van beton. De schutting kan vele vormen en maten aannemen en is daarom in wezen net zo te verkrijgen als reguliere schuttingen. Daarnaast is het goed om te weten dat een betonnen schutting vaak met steunpalen in de grond wordt gezet en dat deze kant-en-klaar worden geleverd en geïnstalleerd. 

Waarom een betonnen schutting?

Misschien vraag je je wel af waarom je zou moeten kiezen voor een betonnen schutting. Dat is best logisch, dat vraagt iedereen zich af! Dit komt voornamelijk vanwege de duurzaamheid en de onderhoudsvriendelijkheid van een dergelijke schutting. Een betonnen schutting zal niet snel gaan rotten, omwaaien of schoongemaakt worden. En als een betonnen schutting onderhouden moet worden, spuit je hem gewoon zo schoon met een hogedrukspuit. Daarnaast bieden dit soort schuttingen veel privacy en kunnen ze allerlei soorten en maten aannemen. Een laag hout eroverheen, verschillende vormen en verschillende patronen; het is allemaal mogelijk. 

Soorten betonnen schutting

Er zijn diverse soorten betonnen schutting te verkrijgen. Zo is het mogelijk om een massief betonnen schutting te bestellen, maar een betonplaat die van binnen hol is kan ook. Daarnaast zijn er ook allerlei betonnen platen te verkrijgen die texturen of patronen op de buitenkant hebben. Dit is er voornamelijk voor een beetje extra esthetiek. Daarnaast zijn er tegenwoordig ook betonnen schuttingen die aan de buitenkant een houten plaat of iets dergelijks hebben. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site leer je meer over sierbestrating en inrichting van je tuin. Check onze teksten.

Contactgegevens

Via info @ goedkopesierbestrating.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden