Zichttermijn

Hoe werkt het? 
Voor bestellingen bij GoedkopeSierbestrating.nl geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn mag je het product bekijken en beoordelen. Controleer direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij je zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.

Ben je niet tevreden over het artikel dan kun je dit, in overleg met ons, retourneren als je voldoet aan de volgende voorwaarden:
 
  • -je binnen de zichtermijn van 14 dagen aangeeft dat je gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht;
  • -het artikel is compleet en onbeschadigd;
  • -het artikel is goed en degelijk verpakt in de, voor zover redelijkewijs mogelijk, originele staat en fabrieksverpakking;
  • -het artikel wordt binnen uiterlijk 14 dagen na het inroepen van het herroepingsrecht op het juiste retouradres afgeleverd voorzien van de originele aankoopnota;
  • -artikelen die speciaal op bestelling zijn gemaakt zijn uitgesloten;
  • -is het artikel zichtbaar gebruikt, beschadigd, incompleet of niet in tact dan zal daarvoor een schadevergoeding in rekening worden gebracht.
 
Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden.

Retouradres 
Voor het juiste retouradres dien je contact op te nemen met onze klantenservice. Je ontvangt dan instructies voor het retourneren. Het juiste retouradres is namelijk afhankelijk van het te retourneren artikel / leverancier. Artikelen die niet op het juiste adres worden afgeleverd worden niet gecrediteerd. 

Kosten en risico bij retourneren
De kosten en het risico van de retourzending komen voor je eigen rekening. Het is mogelijk dat de retourkosten hoger uitvallen dan de vrachtkosten die je betaald bij de aankoop. Als je je order deels retour stuurt dan is het mogelijk dat je restant orderwaarde valt in een ander vrachtkostentarief dan is berekend over je basisbestelling. Eventuele verschillen in vrachtkostentarief worden verrekend met het retourbedrag.

Retourbedrag
De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.''
Anders geformuleerd: het terug te betalen bedrag zal binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst naar je bankrekening worden overgemaakt.

Retourformulier
Als je een artikel(en) wilt terugsturen dan verzoeken wij je om bijgaand retourformulier te gebruiken.
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x