Sponsorplan

Goedkopesierbestrating.nl helpt mee uw verenigingskas te spekken!!

Het zijn momenteel moeilijke tijden. Crisis, recessie, loonoffers en noem maar op. Uiteraard heeft ook het verenigingsleven hier onder te lijden want ondernemers hebben momenteel wel wat anders aan hun hoofd dan verenigingen te sponsoren. Daarom heeft Goedkopesierbestrating.nl besloten verenigingen te steunen door een sponsorplan te realiseren. 

Hoe werkt het?
Eenvoudig: door mee te doen met het sponsorplan van Goedkopesierbestrating.nl kan de vereniging profiteren van de aankopen welke de leden en supporters bij Goedkopesierbestrating.nl doen. Want van elke aankoop die wordt gedaan door leden én supporters wordt 2,5% korting in de clubkas van de vereniging gestort. 

De praktijk
De penningmeester vult het formulier in, stuurt het op en ontvangt na verificatie een clubcode en een banner van Goedkopesierbestrating.nl. Deze banner wordt duidelijk zichtbaar op de homepage van de verenigingswebsite geplaatst en de clubcode wordt breed bekend gemaakt bij de leden en supporters. 

Wanneer leden of supporters materialen bestellen op de site van Goedkopesierbestrating.nl dienen ze in de laatste kassastap de clubcode van hun vereniging te vermelden in het opmerkingenveld. Zodra de bestelling is geplaatst ontvangt het betreffende lid/supporter én de penningmeester binnen 24 uur een bevestigingsmail met het sponsorbedrag voor de club. Het sponsorbedrag wordt door Goedkopesierbestrating.nl vervolgens binnen 14 dagen na het verstrijken van de zichttermijn op de bankrekening van de club gestort. Zo eenvoudig gaat het.

Voorwaarden

  • De vereniging die mee wil doen dient een vereniging met een recreatief karakter te zijn. Denk aan sportverenigingen, muziek- of zangverenigingen, paardrijverenigingen etc. Dus geen verenigingen met een zakelijk karakter zoals een vereniging van eigenaren, een middenstandsvereniging of een winkeliersvereniging etc.
  • De vereniging moet zijn ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel.
  • Door mee te doen met het sponsorplan dient de vereniging als tegenprestatie een of meer links naar Goedkopesierbestrating.nl duidelijk op haar website (op de homepage) te plaatsen en dit kenbaar te maken aan haar leden en supporters. Linkbuilding verhoogt de vindbaarheid van onze website.
  • Het sponsorplan geldt in principe telkens voor één jaar. Na elk jaar wordt bekeken of het sponsorplan wordt verlengd met een nieuwe jaar.
  • De korting wordt uitsluitend berekend op standaard artikelen uit het assortiment van Goedkopesierbestrating.nl. Aanbiedingen en vrachtkosten tellen niet mee. Er kan niet worden gecombineerd met eventuele andere kortingen.
  • Bij geconstateerde openbare misdragingen van wie dan ook bij een vereniging zal Goedkopesierbestrating.nl de sponsoring van die vereniging ogenblikkelijk stopzetten. (bijvoorbeeld voetbalvandalisme, of misdragingen van leden van de vereniging welke in de openbaarheid komen).
  • Daarnaast heeft Goedkopesierbestrating.nl het recht om te allen tijde het sponsorplan te stoppen als zij daartoe aanleiding ziet.
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x