Service en garantie

Klachtenafhandeling, wat mag je van ons verwachten?
GoedkopeSierbestrating.nl biedt de beste kwaliteit sierbestrating en tuinmaterialen voor zeer scherpe prijzen. 

Toch kan het incidenteel voorkomen dat je een artikel ontvangt dat niet perfect is of kapot gaat nadat je dit in gebruik hebt genomen. Zodra je een artikelklacht bij ons meldt bekijken wij in samenspraak met de fabrikant of er (fabrieks)garantiebepalingen op jouw persoonlijke situatie van toepassing zijn en of het een gegronde klacht betreft. Als dit het geval is dan proberen samen met jou tot een passende oplossing te komen. 

Uitganspunt bij het afhandelen van artikelklachten zijn de wet en de Algemene Voorwaarden van de Stichting Webshop Keurmerk. 

Soms is het redelijk om een deel van de kosten zelf te betalen. Bijvoorbeeld als je het product een lange tijd op een normale manier hebt kunnen gebruiken en je dit door de reparatie langer kunt gebruiken of je hebt een product al lange tijd gebruikt en je krijgt een nieuw product. Als het redelijk is om een deel van de kosten door te berekenen, dan informeren we jou hier vooraf over.
 
Wij verzoeken je vriendelijk om eventuele klachten via e-mail aan onze klantenservice door te geven danwel per reguliere post. Voor een snelle afhandeling vragen we je het factuurnummer te vermelden enzo duidelijk mogelijk de aard van de klacht te omschrijven en te voorzien van relevante foto's. 

Tip
Vaak vindt je voor kleinere problemen een oplossing in de handleiding van het artikel of op de website van de fabrikant. Vind je in de gebruiksaanwijzing van de fabrikant geen oplossing, dan kun je uiteraard ook contact opnemen met onze klantenservice via info@goedkopesierbestrating.nl.

Gegronde klacht

De klacht is gegrond als deze niet is veroorzaakt door:
→ beschadiging door opzet, of door nalatigheid
→ onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud
→ normale slijtage en/of
→ beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x