Informatie voor je bestelt

Bestellen

Klik bij het artikel van je keuze op de 'klik hier en bestel'-knop. Rond de bestelling af door op 'bestelling afronden' te klikken, een account aan te maken (of in te loggen) en je betaalvoorkeur te kiezen.  

 

Verzendkosten 

Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. In de winkelwagen zie je precies wat de verzendkosten voor jouw bestelling zijn, voordat je bestelling definitief is geplaatst. Meer informatie over de verzendkosten vind je op onze klantenservicepagina Bestellen.

 

Bezorgen

De voorradige artikelen heb je met 1 tot 6 werkdagen na ontvangst van de betaling al in huis. Meer informatie vind je op onze klantenservicepagina Bezorgen.

 

Betalen

Betaalgemak bij GoedkopeSierbestrating.nl is betalen op jouw manier. Je kunt je bestelling betalen met:

- iDEAL: online betalen via je eigen bank (gratis).

- vooruitbetaling (gratis) 

- Afterpay (+2% financieringskosten en alleen na acceptatie tot max. € 1.000,-)

- cadeaubon

 

Zichttermijn

Hoe werkt het?

Voor je bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je het product bekijken en beoordelen. Controleer direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij je zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden. Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je dit, in overleg met ons, retourneren: 

- binnen de zichtermijn van 14 dagen;

- als het artikel compleet en onbeschadigd is;

- in de, voor zover redelijkewijs mogelijk, originele staat en fabrieksverpakking. Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden en de klantenservicepagina Zichttermijn.

 

Productfoto's

Aan de hand van de productfoto's proberen wij je een zo goed mogelijk beeld te geven van het product. Een foto blijft echter een indicatie van de kleur, afmeting en structuur van het betreffende product. Dit onder andere als gevolg van de atmosterische omstandigheden, de lichtinval en de kwaliteit van de foto. 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x